Photobucket
Photobucket
Photobucket
Selasa, 14 Jun 2011
Assalamualaikum!!!

Hahahahaha... Dah lama tak update blog ni...lama betul kan tak update.. Sebenarnya saya (formal sikit sekarang) ada banyak nak diceritakan sepanjang blog ni tak diupdate, tapi yelah kan, banyak sangat masalah seperti skrin laptop rosak (skrin tak elok lagi semasa entri ini ditulis).. Pastu dengan wifi yang kadang2 takde kadang2 ada, korang yang pakai broadband best la kan.. Korang banyak duit nak bayar tiap2  bulan kan.. :p

Haaa!!! Saya tak nak cerita panjang lebar kali ni.. Bila korang tengok tajuk diatas tu mesti korang dah agak apa dia kan? Maknanya blog DKKK (Dunia Ku Kenangan Ku) ni dah berusia setahun.. Hoyeah!!!! Walaupun dah berusia setahun tapi sikit kan entri yang saya buat.. Saya harap anda, anda, anda dan anda semua faham dengan masalah yang saya hadapi seperti yang telah saya beritahu di atas *nghahahaha, macam karangan pula saya tulis*.


Bila dah setahun berlalu, mesti saya nak ubah rupa blog ni kan.. Apa macam rupa blog ni sekarang? Ok tak?
Cuba korang bandingkan header dulu dengan yang sekarang... Dulu saya guna photoshop untuk buat header blog ni, tapi sekarang saya guna flash pula.. Maklumlah, nak cari benda baru untuk tambahkan ilmu di dada.. Terima kasih kepada Ayeem kerana sedikit sebanyak membantu saya macam mana nak menggunakan software flash ni.. Oh!! tak lupa juga sidebar pun dibuat menggunakan software flash..Oklah, tu je saya nak beritahu setakat ni..Bye!! Assalamualaikum..^__^

P/S: Ada sesiapa yang rindu tak kat saya?
      Sudah tentu takde kan.. :(

Blog masih dibaiki..harap anda bersabar..^_^

About Me

Foto Saya
Tengku Mann
Jerantut, Pahang, Malaysia
Lihat profil lengkap saya

Pengikut Sejati